TANG SOO DO BOND NEDERLAND

NL VlagGB flag 

Tang Soo Do Bond Nederland staat voor:

TRADITIE

karate flyingkick icon

 

BROEDERSCHAPkarate ready icon

PROFESSIONEELkarate punch icon

Tang Soo Do Bond Nederland

Waar staan wij voor?

Onze missie en visie is om Tang Soo Do voor iedereen bereikbaar te maken. Wij willen ons onderscheiden van andere Tang Soo Do Bonden door laagdrempelig, betaalbaar en eerlijk en transparant te zijn voor alle aangesloten sportscholen. Wij zullen ervoor zorgen dat zaken zo eerlijk mogelijk gebeuren en de regels zowel wettelijk als eigen regels zo goed mogelijk worden opgevolgd.

Samen met aangesloten sportscholen willen wij op een leuke en sportieve manier Tang Soo Do beoefenen. Dit willen wij bereiken door wedstrijden, trainingen voor Gup graden en Dan Graden te organiseren.

Een landelijk examen voor Dan graden, waarbij inzet, kennis, en vooruitgang wordt getest. Een moment waarop je laat zien wat je kunt. Een examen dat positief benaderd zal worden waarbij respect en broederschap voorop zullen staan.

Onze handboeken voor zowel Gup als Dan graden zijn in begrijpelijke taal geschreven. Theorie examen zal aangepast zijn naar graad en leeftijd.
Wedstrijden staan open voor iedereen die Tang Soo Do een warmhart toedraagt, mits de regels worden gevolgd van Tang Soo Do Bond Nederland.

Tang Soo Do Bond

De Bond is opgericht door Bauke en Marja Dijkstra

De Bond is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 65032306

Privacy verklaring

Free Joomla templates by Ltheme