TANG SOO DO BOND NEDERLAND

NL VlagGB flag 

Tang Soo Do Bond Nederland staat voor:

TRADITIE

karate flyingkick icon

 

BROEDERSCHAPkarate ready icon

PROFESSIONEELkarate punch icon

Oprichters van "De Bond"

Tang Soo Do Bond Nederland is een initiatief van Bauke en Marja Dijkstra. Beide hebben de 4e Dan Master graad in Tang Soo Do. Zij hebben hun opleiding bij verschillende organisaties gedaan, en hebben onder en met verschillende Grootmeesters getraind.

Na het behalen van hun 1e Dan in Tang Soo Do hebben zij Tang Soo Do School Jip Kye Sohn in 2000 opgericht. Deze was gevestigd in Sneek en in 2005 zijn zij ook begonnen in Harlingen. Hier begon Tang Soo Do echter zo te groeien dat zij besloten om in 2015 op een tweede locatie in Harlingen te beginnen. Helaas door de terugloop van deelnemers zijn ze in juli 2014 gestopt op de locatie in Sneek. Meer informatie over hun school Jip Kye Sohn kun je vinden op de website van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn

Onder Grootmeester J.C. Shin hebben zij meegedaan aan verschillende internationale Master en Leadership trainingen in Delft, München, Athene, Cambridge, Franeker, Delft en Cardiff. De Master en Leadership training in Franeker was door hen zelf georganiseerd. Hieraan namen verschillende Masters uit Europa en Amerika deel.

De oprichters hebben ook aan verschillende nationale en internationale wedstrijden meegedaan en hebben hier verschillende prijzen behaald. Tijdens deze wedstrijden zijn zij ook scheidsrechter en hoofdscheidsrechter geweest.

Beide oprichters hebben veel ervaring in het lesgeven aan zowel volwassenen als aan kinderen. Hun sterke kant is het inlevingsvermogen van kinderen die speciale aandacht hebben. Op hun website sportenmet.frl kun je hier meer over lezen.

In het dagelijkse leven is Marja werkzaam als QA en QC kwaliteitszorg in de voedingsmiddelen, en Bauke is als instructeur verbonden aan een MBO school.

Tang Soo Do Bond

De Bond is opgericht door Bauke en Marja Dijkstra

De Bond is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 65032306

Privacy verklaring

Free Joomla templates by Ltheme