TANG SOO DO BOND NEDERLAND

NL VlagGB flag 

Tang Soo Do Bond Nederland staat voor:

TRADITIE

karate flyingkick icon

 

BROEDERSCHAPkarate ready icon

PROFESSIONEELkarate punch icon

Wat hebben wij als Bond te bieden

Wat hebben wij als Bond te bieden

Tang Soo Do Bond Nederland is een professionele organisatie en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65032306. De Bond heeft het doel om de Koreaanse verdedigingskunst Tang Soo Do uit te dragen. De bond tracht dit te bereiken door het opleiden van leerlingen naar de Zwarte Band en door het opleiden van instructeurs. Waar mogelijk willen wij samenwerken met andere Tang Soo Do organisaties, die de kunst Tang Soo Do beoefenen om kennis en technieken uit te wisselen en te vergroten.

Bij vele organisaties moet je om verder te komen aan verschillende bijkomende financiële en andere eisen voldoen. Wij vinden dit niet nodig. Tang Soo Do moet leuk zijn en blijven, en daarom staat plezier bij ons ook voorop. Bij ons gaat alles in overleg op een democratische manier.

Wij beoefenen de Traditionele Koreaanse Kunst Tang Soo Do, zoals dit al vele eeuwen wordt gegeven. De basis van deze kunst is vastgelegd door Grootmeester Hwang Kee. Wij proberen de leer te volgen van onze laatste Grootmeester en mentor J.C. Shin, maar staan ook open voor de leer van andere Tang Soo Do grootmeesters.

Voor instructeurs hebben wij een speciaal lesprogramma opgesteld waarbij niet alleen de technische kennis van Tang Soo Do belangrijk is, maar ook de pedagogische kant belicht wordt.

De bond zal regelmatig trainingen organiseren voor zwarte banders en instructeurs om de technieken te verfijnen en de kennis te vergroten. Voor Gup graden zal er ook jaarlijks een gezamenlijke training worden georganiseerd om de saamhorigheid te vergroten en de leerlingen kennis te laten maken met andere onderdelen en technieken.

Voor Dan- en Gup graden zullen er wedstrijden worden georganiseerd. Wedstrijden van de bond staat ook open voor niet aangesloten sportscholen mits deze de wedstrijdregels van de Tang Soo Do Bond Nederland respecteren.

Per jaar zal er één of meerdere Dan examens worden georganiseerd, als dat nodig is. Gup examens mogen door de individuele sportschool worden georganiseerd, ook zo vaak als nodig is.

De bond staat garant voor de ledenadministratie van de aangesloten sportscholen, uitgifte van lidmaatschapskaart, Gup- en Dan theorieboekje geschreven in een begrijpelijke taal en een erkend bondsdiploma. De bond zal ervoor zorgdragen dat aangesloten sportscholen met hun leden, zwarte banders en instructeurs zullen voldoen aan de hoge eisen van de bond.

Nieuws, evenementen e.d. zullen via nieuwsbrieven of via de website bekend worden gemaakt. Locatie van aangesloten sportscholen zullen vermeldt worden op de website en sportscholen en hun leden mogen zich bekend maken als Lid van de Tang Soo Do Bond Nederland.

De bond zal Traditie, Broederschap en Professionaliteit uitstralen, en vind samenwerken op basis van vriendschap, transparantie en eerlijkheid het allerbelangrijkste.

Indien gewenst kan de bond ondersteuning geven bij het maken van een website voor de Tang Soo Do school. Master Bauke is ervaren in het maken en onderhouden van een website in Joomla en is daarnaast bekend met SEO (Search Engine Optimalization ofwel de vindbaarheid door bijvoorbeeld Google). Hij heeft al verschillende website gemaakt waaronder: www.tangsoodojks.nl, www.sportinharlingen.nl www.sportenmet.frl

Mocht jouw sportschool zich hierin vinden en ook bij een organisatie willen horen die naar je luistert? Neem dan contact met ons op.

Tang Soo Do Bond

De Bond is opgericht door Bauke en Marja Dijkstra

De Bond is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 65032306

Privacy verklaring

Free Joomla templates by Ltheme