TANG SOO DO BOND NEDERLAND

NL VlagGB flag 

Tang Soo Do Bond Nederland staat voor:

TRADITIE

karate flyingkick icon

 

BROEDERSCHAPkarate ready icon

PROFESSIONEELkarate punch icon

Privacyverklaring

Tang Soo Do Bond Nederland is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
https://www.tangsoodobond.nl
A.S. Talmastraat 64, Harlingen 0517 415643
KvK nummer: 65032306
Tang Soo Do Bond Nederland verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Bij het opnemen van contact via ons contactformulier op onze website
- Voor en achternaam
- Email adres

Tang Soo Do Bond Nederland heeft uw gegevens nodig om contact met u op te nemen als u daarom verzoek en/of schriftelijk(per e-mail) te kunnen benaderen,

Tang Soo Do Bond Nederland bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Tang Soo Do Bond Nederland verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Tang Soo Do Bond Nederland worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tang Soo Do Bond Nederland gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Tang Soo Do Bond Nederland maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (ip-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers. Lees het pricacy beleid van Google voor meer informatie, U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Tang Soo Do Bond Nederland heeft Google geen toestemming gegeven om via Tang Soo Do Bond Nederland verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

U heeft het recht om u persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om u eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tang Soo Do Bond Nederland en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar uof een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek .

Tang Soo Do Bond Nederland neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tang Soo Do Bond

De Bond is opgericht door Bauke en Marja Dijkstra

De Bond is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 65032306

Privacy verklaring

Free Joomla templates by Ltheme